Alexandrei Stan i-a fost înmânat premiul EBBA 2012

alexandra-stan-1000000- www.vedetepenet.ro

Ceremonia de decernare a premiilor EBBA (European Border Breakers Awards) a avut loc cu doar două zile în urmă, pe 11 ianuarie, în cadrul festivalului de muzică Eurosonic Noorderslag din Groningen, Olanda.

Alexandra Stan se numără printre câştigătorii din cele 10 ţări premiate, care au realizat cele mai mari vânzări în ultimul an, în afara graniţelor. Din lista celor prezenţi pe scena evenimentului fac parte: Selah Sue (Belgia), Swedish House Mafia( Suedia), Anna Calvi (Marea Britanie) şi mulţi alţii.
Alexandra Stan, artista anului 2011, şi-a lansat primul single „Lollipop” în anul 2009, urmând să cunoască adevăratul success internaţional cu ce-a de-a doua piesă „Mr. Saxobeat„, ce a devenit un smash hit în foarte scurt timp. Apoi, artista a revenit cu piesa „Get Back (ASAP)” dar şi cu primul album din carieră, numit „Saxobeats„.

Cu doar o luna în urmă, Alexandra şi-a surprins fanii cu cel mai nou single al său, numit „1.000.000„, un featuring cu artistul de origine germană Carlprit, pentru care aceştia au realizat şi un videoclip:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments