VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Alexandra Stan susţine campania “Din inimă pentru copii”

Alexandra Stan susţine campania “Din inimă pentru copii” www.vedetepenet.ro
Alexandra Stan se alătură campaniei “Din inimă pentru copii” destinată să strângă fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi din România prin a le oferi acestora o nouă şansă la viaţă. Artista va susţine după o îndelungă perioadă în care a fost plecată în turnee de promovare a hit-ului “Mr. Saxobeat”, un recital în cadrul concertului caritabil “Învingătorul” ce va avea loc vineri, 23 septembrie 2011, începând cu orele 17:00, la Arenele Romane.

“Orice strigăt de ajutor are un ecou, iar atunci când este vorba de un copil eforturile salvării sunt mult mai mari având în vedere fragilitatea şi inocenţa acestuia. Susţin cauza lui Alex şi îmi doresc ca prin muzica mea să aduc un zâmbet pe faţa lui şi a celor dragi lui. Vă aştept vineri, 23 septembrie, la Arenele Romane să fim alături de “Învingătorul” Alex!”, a spus Alexandra Stan.

Campania “Din inimă pentru copii” prezintă publicului povestea lui Alex Gherman, un băieţel în vârstă de 3 ani care suferă de talasemie majoră, aceeaşi boală de care a suferit şi fratele acestuia, în vârstă de 13 ani, care s-a vindecat cu ajutorul donaţiilor strânse (contravaloare biletului de 20 de RON) în carul campaniei omonime.


*