Alexandra Stan şi Andra dau startul concursurilor cu premii pe FACEBOOK

Alexandra Stan şi Andra dau startul concursurilor cu premii pe FACEBOOK www.vedetepenet.ro
Alexandra Stan aflată în turneu de promovare al albumui SAXOBEATS, îşi provoacă fanii de pe Facebook la un concurs mai puţin convenţional:
Pentru a celebra nominalizarea mea la premiile MTV European Music Awards, voi oferi un cadou personalizat tuturor celor care vor urca pe Youtube un filmuleţ în care să spună în limba maternă „Am votat pentru Alexandra Stan la MTV European Music Awards.”
Video-ul ar trebui filmat cu un peisaj (Turnul Eiffel Tower, Golden Gate Bridge, primăria oraşului, casa bunicii, etc). Cele mai bune 10 clipuri vor primi şi un album cu autograf.
Trimiteţi link-urile de YouTube links la adresa: contest@maan.ro. Deadline-ul este 4 Octombrie.
Vă iubesc :).
„, a postat Alexandra pe pagina sa oficială de Facebook.

În acelaşi timp Andra lansează şi ea un concurs pe pagina sa oficială. Artista MediaPro Music vrea ca noul gadget pe care îl aşteaptă toată lumea să ajungă în primul rând la fanii ei.

Astfel, cel mai nou şi mai râvnit gadget al momentului, telefonul iPhone 5, va ajunge în mâinile unui fan al Andrei imediat după lansarea oficială ce va avea loc pe 4 octombrie. Intră azi, 29 septembrie, la ora 17:00, pe pagina de Facebook a Andrei şi află cum poţi câştiga ultimul model de iPhone într-un concurs unic în România.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments