Alex Ceauşu: „Nu am nicio problemă cu Andreea Bănică şi îmi pare rău că nu s-a simţit cum a dorit la filmare..”(Interviu)

Alex Ceausu 1 www.vedetepenet.ro

La filmările clipului Shining Heart , în Clubul Bamboo a avut loc o dispută mai puţin amicală între Andreea Bănică şi regizorul Alex Ceauşu. Regizorul a fost acuzat că a întârziat filmarea cu 7 ore, iar Andreea a trebuit să aştepte după el pe canapelele din club.VedetePeNet.ro: Alex, ne poţi spune ce s-a întâmplat la filmări?


Alex Ceauşu: Nu s-a întâmplat absolut nimic grav. Din cauza unei cabine telefonice care ne-a ajuns altfel decât o comandasem, mai precis ne-a venit fără geamuri şi a trebuit să cumpărăm geamuri să le tăiem ..am decalat, nu întârziat, filmarea cu câteva ore, 4 nu 7. Lucrul asta e absolut normal, la orice filmare sunt întâmplări neprevăzute care schimbă puţin programul prestabilit.


VedetePeNet.ro: În Clubul Bamboo Andreea Bănică a fost foarte supărată pe tine şi la un moment dat aţi avut şi o dispută verbală. Ne poţi spune care a fost problema?


Alex Ceauşu: Nu ştiu exact care au fost nemulţumirile Andreei Bănică, probabil că am ajuns la a 2 a locaţie, în Bamboo adică, cu 4 ore mai târziu decât era stabilit.
Programul de filmare era oricum până dimineaţă şi eu în general îmi gestionez timpul de filmare în funcţie de rezultatul obţinut la filmarea cadrelor. Nu termin un cadru până nu iese aşa cum îmi propun, mai ales că la acest clip am avut poveste, nu a fost un simplu clip de imagine. Şi dacă ajungeam cu 4 ore mai devreme în Bamboo tot dimineaţă terminam, deci nu se schimba cu nimic situaţia.

VedetePeNet.ro: Nu puteai evita aceste probleme începând filmările cu Andreea Bănică , respectiv Laurenţiu Duţă şi apoi să filmezi povestea?


Alex Ceauşu: În ziua filmării clipului atât Laurenţiu cât şi Andreea au avut filmări pentru un spot la o televiziune muzicală. Au fost disponibili doar spre seară.


VedetePeNet.ro: Ne poţi spune în ce relaţii eşti acum cu Andreea Bănică şi dacă vei mai colabora cu ea pentru un viitor videoclip?


Alex Ceauşu: Eu nu am absolut nicio problemă cu nimeni, în general nu port pică şi nu intru în conflicte pentru că nu am timp să-mi irosesc timpul :)). Deci nu am vreo problemă cu Andreea şi îmi pare rău că nu s-a simţit cum a dorit la filmare, dar aşa sunt filmările, pentru a ieşi ceva spectaculos trebuie să strângi puţin din dinţi:). Eu nu stau jos la o filmare aproape toate cele 30 de ore.


VedetePeNet.ro: În cât timp va fi gata videoclipul?


Alex Ceauşu: În aproximativ 15 zile.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments