Alex Ceauşu este primul regizor român care a filmat la Bollywood

 

Alex Ceauşu, primul regizor român care a filmat la Bollywood www.bedetepenet.roDupă ce a lucrat cu foarte multe vedete de la noi, regizorul Alex Ceausu a plecat în India, la Bollywood. Videoclipurile realizate de Alex Ceausu sunt un real succes, fiecare clip  depaseste in doar cateva zile de la lansare milioane de vizualizari.

 

A lucrat cu multe vedete precum Dj Sava, Alex Velea, Nicole Cherry, Anda Adam, Fly Project, Anna Lesko, Loredana, BUG Mafia  iar acum tocmai a participat la un nou proiect îndrăzneţ. Şi nu oriunde, ci tocmai la Bollywood, unde a filmat pe faimoasele platouri de filmare din India.
Intamplarea a facut ca sa regizeze videoclipul artistului Sukhbir, al doilea mare cantatet indian care a spart topurile mondiale dupa Panjabi Mc. Una din piesele cantaretului, „Gal bangai„, a fost, si in Romania, mare hit.

Piesa lui Sukhbir este un duet cu o alta artista, originara din Emiratele Arabe, Dina Gabri, care este si o bună prietenă cu Alex Ceausu, dar si cu Naguale, cel care a si produs piesa si videoclipul prin casa sa de productie Kazibo Music. Piesa se numeşte „Killa” şi înseamnă „zâmbeşte” în limba indiană, fiind  compusa de Alex Pelin, Daniel Creed si Ovidiu Baciu.

„Am avut ocazia să fiu regizor pentru videoclipul artistului de origine indiana Sukhbir, pentru cel mai nou single al sau. Am filmat o zi in Mumbay, si trei in Mangalore, cu actori figuratie si echipa de la Bollywood. Cred ca sunt primul regizor roman care a filmat la Bollywood si desi nu sunt un impatimit al filmelor indiene consider ca este o performanta notabila cel putin pentru mine sa regizez pe platourile unde se produc anual peste 1500 de filme, cam cu 1000 mai multe decat se produc anual la Hollywood”, a declarat regizorul Alex Ceausu.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments