Ajuta-l pe Andrei sa se bucure de copilarie!

Ajuta-l pe Andrei sa se bucure de copilarie!

La doar 6 ani si jumatate, o varsta la care alti copii se joaca, Andrei Ţibrin se lupta cu autismul. Nu poate vorbi, nu se poate concentra, iar mancatul este dificil deoarece nu poate mesteca in mod corect. Andrei nu isi poate exprima emotiile, din cauza bolii.
          Pentru a invinge autismul si a avea o sansa pentru o viata normala, Andrei trebuie sa faca zilnic 7 ore de tratament: kinetoterapie, psiho-terapie, psihiatrie pediatrica, terapie senzorio-motorie, terapie verbal-comportamentala si terapie cognitiv-comportamentala. Costurile acestor tratamente recuperatorii sunt insa prea ridicate pentru ca parintii lui sa poata acoperi intreaga suma, iar Andrei are nevoie de terapie pe termen indelungat.
        Poti sa il ajuti pe Andrei sa descopere lumea si sa invinga boala fie printr-o donatie prin intermediul unui SMS, fie direct in contul deschis in numele lui:
Cont: IBAN RO82BRDE441SV97295794410 BRD Sincai- Asociatia “Azi, Andrei” (CIF 26154542)
Poti trimite un simplu SMS la numarul 876, in cadrul campaniei valabila in perioada 19 martie – 19 aprilie 2010. Valoarea unui SMS este de 2 Euro. Serviciul este oferit gratuit de COSMOTE, Orange si Vodafone. Nu se percepe TVA.

Echipa VedetePeNet.ro este si ea alaturi de Andrei si impreuna cu voi vom reusi sa-i aducem zambetul pe buze lui Andrei si familiei sale.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments