VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Agresorul lui Florin Salam, ”Eram baut si drogat! Salam e naşul meu”

Lower Stan, bărbatul care l-a agresat noaptea trecută pe Florin Salam  îşi cere scuze pentru ceea ce a făcut. El spune că era ”beat şi drogat” în momentul în care l-a lovit pe regele maneliştilor. Mai mult, el i-a rugat fanii lui Salam să nu-i mai trimită mesaje, spunând că îl iubeşte şi îl respectă pe manelist, care îi este şi naş.

”Sunt Lower, eu sunt băiatul cu accidentul de aseară, cu Salam. N-am nimic su Salam, îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam, Salam e naşul nostru din familie. Să ţineţi cont că n-am avut nimic cu Salam, nici o problemă n-am avut cu el, am fost prieteni, n-am avut divergenţe. Am fost băut aseară, drogat, n-am ştiut de capul meu ce fac! Eu îmi cer scuze încă o dată din partea mea la familia lui Salam, la mama lui, la copiii lui. Să ţieţi cont că eu pe Salam îl iubesc şi e familia noastră. Iar cu mesajele pe care le trimiteţi, vă rog frumos să vă opriţi că nu e aşa ce zice lumea.

N-am nimic cu Salam, chiar acum trebuie să vină să ne întâlnim să îmi cers scuze faţă de el direct”, a declarat bărbatul.


*

LIKE VedetePeNet.ro