Afla de la noi care este cel mai tare mesaj de dragoste pe care l-a primit Dorian Popa : „O admiratoare mi-a aruncat un biletel pe scena”.

Dorian Popa vedetepenet.roActorii din „Pariu cu viata” au vorbit intr-un interviu pentru ProTV Magazin despre noile provocari si rasturnari de situatie din serial, dar au dezvaluit si cateva lucruri despre viata lor de dincolo de micul ecran.

Intrebat daca in viata reala a fost vreodata implicat intr-un triunghi amoros, Dorian Popa a dat un raspuns elegant: „Consider ca si daca am fi fost pusi, ar fi diplomat sa nu vorbim despre o asemenea situatie„.

Momentele de suspans din serial nu am sa vi le spun, incat vreau sa va tin curiosi, ca sa ne urmariti si sa savurati „surprizele” de aceasta natura. Va pot spune insa ca Ioana este foarte suparata pe Andrei si, dupa cum stim, in acelasi timp e foarte incapatanata. Liviu nu se lasa nici el mai prejos, iar Andrei este clar ca nu va renunta la ea pentru nimic„, a povestit actorul.

De cand joaca in „Pariu cu viata„, tanarul primeste sute de mesaje de la admiratoare: „Metodele de abordare si de exprimare sunt extraordinar de haioase.

Nu pot sa nu va spun cel mai dragut mesaj pe care l-am citit chiar si in timpul concertului, la microfon, incat a fost un biletel aruncat pe scena, la Targu Mures. Zicea asa : „Dorian, daca ai nevoie de iubita, suna la numarul 07xxx , este matusa mea!„” a marturisit actorul.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments