Afla de ce a cerut PRO TV bani de la Guvern pentru Las Fierbinti

Conform adevarul.ro, PRO TV a solicitat Guvernului 379.577 lei pentru finanţarea „Las Fierbinţi Crăciun 2018”, precum şi 4,75 milioane de lei pentru finanţarea întregului sezon de toamnă din 2019 al emisiunii. Mai mult, Pro TV a solicitat bani şi pentru finanţarea producţiei „Rechinii (Sharks)”, respectiv 3,51 milioane de lei.

Am aplicat pentru o finanțare privind sprijinirea industriei cinematografice, în baza Hotărârii Guvernului României nr. 421/13.06.2018, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 508/20.VI2018. Producțiile locale au reprezentat mereu o constantă în grilele noastre de programe, susținând astfel dezvoltarea acestei industrii. De 14 sezoane, milioane de români urmăresc aventurile personajelor din serialul de televiziune «Las Fierbinţi». Apreciem că aplicația noastră corespunde în întregime criteriilor de eligibilitate prevăzute în această hotărâre de Guvern”, au declarat cei de la Pro TV pentru Click!.

Serialul a debutat pe micile ecrane pe 1 martie 2012 şi de atunci este lider în audienţă, publicul urmărindu-l episod cu episod. Pe 20 noiembrie, producţia a primit din nou premiul pentru “Cel mai bun serial”, la Gala Premiilor TV Mania.

Din echipa serialului fac parte Andrei Boncea, producător, Dragoş Buliga, producător şi regizor, Mimi Brănescu, scenarist, iar în rolurile principale sunt Mihai Bobonete, Mihai Raiţ, Adrian Văncică, Costi Diţă, Anca Dumitra, Mihai Mărgineanu şi alţii. În roluri secundare, de-a lungul timpului, au fost invitate multe vedete, de la Horaţiu Mălăele, la Stela Popescu sau Maia Morgestern.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments