Adrian Ţuţu, cel mai nou proiect MediaPro Music

Adrian Ţuţu, cel mai nou proiect MediaPro Music www.vedetepenet.ro

Adrian Ţuţu, cel mai asteptat proiect al anului, a semnat cu MediaPro Music şi urmează să lanseze un nou single.

Câştigătorul show-ului „Românii au talent” de la Pro TV, pregăteşte şi un material discografic pentru care a intrat deja în studiourile de înregistrări şi care urmează să fie lansat la sfârşitul acestei veri.
Adrian s-a născut pe data de 11 martie 1992 în Bucureşti, iar la vârsta de patru ani s-a mutat împreună cu familia la Focşani. Dar viaţa l-a readus în Bucureşti unde tot ceea ce şi-a dorit dintotdeauna începe cu paşi mărunţi să devină realitate. Acum are şansa să fie în faţa unui public căruia să îi poată transmite un mesaj prin muzică.

Sunt fericit că pot face următorul pas alături de MediaPro Music şi sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au avut şi au încredere în mine. Prima piesă la care m-am gândit este pentru cei din noua generaţie, dar piesele de pe album vor fi dedicate tuturor. Sunt la fel de nerăbdător ca şi voi să lansez în primul rând single-ul şi apoi albumul. Sper că veţi fi alături de mine şi îmi doresc să fac treabă bună în continuare.„, a declarat Adrian Ţuţu.

Artistul compune şi cântă melodii rap încă de când a rămas orfan, acesta scriind prima sa piesă în memoria părinţilor.

Publicul a primit foarte bine compoziţiile sale proprii prezentate în cadrul concursului „Românii au talent„, `E Evident` şi `Iubiţi-vă Părinţii`, recunoaştere ce l-a ajutat pe Adrian să fie tot mai încrezător în talentul şi viitorul său. Adrian se bucură de o susţinere notabilă şi în mediul online, unde are o comunitate numeroasă de admiratori, în special tineri din generaţia sa.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments