Actorul Gerard Butler, la reabilitare!

Actorul Gerard Butler, în vârstă de 42 de ani, s-a internat într-un centru de reabilitare, acum 3 săptămâni, conform site-ului tmz.com

Cunoscut pentru rolurile sale din filme precum ‘300‘, sau ‘The Ugly Truth‘, actorul scoţian a luat singur decizia de a se interna în centrul de reabilitare Betty Ford, în urma abuzului de medicamente. Astfel, potrivit celor de la tmz.com:

‘Actorul a început să aibă probleme cu durerile în timpul filmărilor pentru ‘300’ (2006), iar dificultăţile s-au accentuat în timpul filmărilor pentru ‘Of Men and Mavericks’, când Butler a fost grav rănit în urma unui accident la surfing.

Surse din anturajul actorului au declarat, tot pentru tmz.com, că actorul ‘a întâmpinat probleme şi cu dependenţa de cocaină‘, însă principala cauză pentru care s-a internat a fost dependenţa de analgezice.

Gerard Butler filmează anul acesta pentru 3 filme, ‘Movie 43‘, alături de Kristen Bell, Emma Stone şi Halle Berry, ‘Of Men and Mavericks‘, alături de Leven Rambin, şi ‘Playing The Field‘, în compania lui Catherine Zeta-Jones, Jessica Biel şi Uma Thurman. Toate cele 3 filme vor fi lansate în cursul acestui an.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments