A murit Whitney Houston!

Cunoscuta cântăreaţă americană de muzică R&B, Whitney Houston, a decedat acum câteva ore, la vârsta de 48 de ani, într-un hotel din Beverly Hills. Cauzele decesului sunt necunoscute la ora actuală, poliţiştii ajunşi la faţa locului nedepistând urme de violenţă pe corpul artistei.

Cântăreaţa era aşteptată să apară la un studio, pentru o sesiune foto, şi să asiste la petrecerea lui Clive Davis cu ocazia decernării premiilor Grammy.

Whitney Houston şi-a construit, de-a lungul anilor, o carieră absolut impresionantă, bazată în special pe vocea ei, considerată ca fiind una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor. Houston a devenit cel mai premiat artist al tuturor timpurilor, record omologat chiar de Guiness Book, în anul 2010, pentru 415 premii primite.

În palmaresul legendar al lui Whitney intră, printre altele, mai bine de 200 de milioane de albume vândute la nivel global, 6 premii Grammy, 30 de premii Billboard şi 2 premii Emmy.

În ultimii ani, atât viaţa personală cât şi cariera lui Whitney Houston au intrat pe o pantă descendentă. Confruntându-se cu dependenţa de droguri şi alcool, vocea lui Whitney a avut de suferit, cel mai recent turneu al artistei, ‘Nothing But Love Tour’, fiind o dezamăgire chiar şi pentru fani. Zvonuri de acum câteva săptămâni indicau faptul că Whitney ar fi falită, iar cele mai recente fotografii cu artista ne arătau doar o umbră a ceea ce a fost cândva Whitney Houston.

Cu toate acestea, Whitney părea că vrea să îşi revină. Aceasta înregistra un nou album, al 10-lea din carieră, terminase filmările pentru o peliculă în care era protagonistă, ‘Sparkle‘ şi cel mai important, se internase într-un program de reabilitare. Ultimul album al artistei, ‘I Look To You’, lansat în 2009, a vândut mai bine de 3 milioane de unităţi.

A fost confirmat că, în cadrul premiilor Grammy de peste câteva ore, Jennifer Hudson şi Chaka Khan vor susţine un tribut adus regretatei artiste.

Odihneşte-te în pace, Whitney.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments