50 Cent a suparat activistii pentru drepturile homosexualilor

50cent

50 Cent a devenit inamicul public numarul unu pentru oficialii GLAAD (organizatie ce sustine drepturile homosexualilor) dupa ce a folosit termeni dispretuitori la adresa homosexualilor intr-un comentariu facut pe Twitter si destinat bloggerului Perez Hilton.

Dupa ce a fost luat peste picior de catre Perez Hilton saptamana trecuta, 50 Cent a vrut sa-i arate bloggerului cine este seful. Liderii Aliantei Homosexualilor si a Lesbienelor Impotriva Defaimarii (GLAAD) l-au criticat pe rapper pentru afirmatiile sale insensibile si vor ca artistul sa-si retraga declaratiile anti-homosexuale.

50 Cent a scris urmatoarele: “Perez Hilton m-a facut cocalar, asa ca am rugat un amic sa traga cu arma la o nunta de homosexuali. Nu a fost a lui, dar tot m-a facut sa ma simt mai bine.

Sefii de la GLAAD ii cer lui 50 Cent sa le spuna fanilor ca violenta anti-homosexuala nu este un subiect de gluma.

Organizatia a postat pe Twitter urmatoarea declaratie: “Spuneti-i lui 50 Cent ca fanii lui ar trebui sa stie ca violenta anti-homosexuala nu e ceva cu care poti glumi.

Rapperul se pare ca si-a dat seama de greseala facuta sau poate l-a sfatuit cineva in aceasta privinta – el si-a sters comentariul dispretuitor de pe pagina lui de Twitter.
Nu stiu voua insa mie mi se pare o mare prostie toata treaba asta.:-)

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments