LORA: „Dacă nu aş fi devenit cântăreaţă, îmi deschideam un cabinet de psihologie”

Lora Petrescu este o prezenţă care te binedispune în orice moment al zilei, şi spune ea că acest lucru se datorează mulţumirii interioare pe care o exteriorizează cu un simplu zâmbet. În interviul acordat în exclusivitate pentru VedetePeNet, a povestit despre munca sa, despre debut, despre realizări, despre planurile sale şi despre multe altele. Aveţi mai jos interviul.

1. Punctează evenimentele principale de la debutul tău, până azi.

Deşi fiecare lucru este un ‘eveniment’ pentru mine, am sa încerc totuşi să enumăr câteva: participarea la „Star Factory”, participarea la Eurovision (am fost uimită de feedbackul admiratorilor mei), concertul cu Sensor din deschiderea concertului Faithless şi bineînţeles „No More Tears”.

2.Cui consideri că datorezi o mare parte a succesului tău?

Pentru a avea succes este nevoie de foarte multă muncă şi ambiţie. Am muncit foarte mult ca să ajung unde am ajuns şi consider că acest lucru este esenţial pentru a reuşi. Restul e condiţionat puţin de talent, noroc, imagine etc, pentru că la aceste aspecte se poate lucra.

3. Care îţi sunt cele mai dragi realizări?

Toate îmi sunt foarte dragi, însa sunt foarte bucuroasă ca am inceput colaborarea cu Sisterhood Live Records, casa de producţie a lui Adrian Sînă şi cu Media Pro Music şi sper să fie o colaborare reuşită. „No More Tears” merge foarte bine şi acest lucru ne impulsionează să lucrăm din ce în ce mai mult şi mai BINE.

4. Daca nu ai fi fost cântăreaţă, ce te-ai fi vazut făcând?

Probabil mi-aş fi deschis un cabinet de psihologie. Îmi place să vorbesc cu oamenii şi dacă pot, sa le dau sfaturi.

5. În ce moment al evoluţiei tale profesionale şi personale consideri că te afli acum?

Într-un moment propice, din toate punctele de vedere. Simt că lucrurile au pornit pe o pantă ascendentă.

6. Poţi să ne dezvalui planurile profesionale din viitorul apropiat?

Un turneu cu Sensor (am fost invitată să cânt cu ei câteva piese în turneul lor naţional „Partystarter”), un album, câteva single-uri noi şi foarte tari, concertele mele care vor avea un show interactiv şi videoclipuri la fel de interesante ca „No More Tears”.

7 .Unde te vezi peste 10 ani din punct de vedere profesional? Dar personal? Doreşti să devii mămică?

Nu aş putea să spun. Depinde cum merg lucrurile. Cu siguranţă mi-ar plăcea un copil, însă toate la momentul potrivit.

8. Ai luat vreodată în calcul o carieră în televiziune? Ţi s-a propus acest lucru?

Mi s-a propus, însă pasiunea mea este muzica şi nu voi renunţa prea curând la ea.

9. Ce părere ai despre peisajul muzical autohton? În ce direcţii consideri că va evolua?

Cred că muzica românească a evoluat foarte mult. Deja suntem un etalon pentru piaţa din Europa şi din ce în ce mai mulţi oameni din industria muzicala din toata lumea sunt atenţi la noi, aşa că acest lucru mă bucură foarte mult. E minunat să vezi că suntem aşa apreciaţi din acest punct de vedere, iar muzica este un limbaj universal.

10. Ce poţi să ne dezvălui despre cel mai recent single, „No more tears”? Ai filmat şi un videoclip pentru acest track.

Într-adevăr am filmat şi videoclipul care a fost lansat pe 1 martie, ca un cadou pentru doamne şi domnişoare şi nu numai, pentru că sunt sigură că şi domnii l-au apreciat în aceeaşi măsură. Piesa este produsă de către Adrian Sînă (Sisterhood Live Records) cu care am semnat de curând, iar videoclipul a fost realizat de către Florin Botea, care a făcut, zic eu, o treabă foarte bună şi sunt foarte mulţumită.

11.Vei avea colaborari pe albumele viitoare?

Până acum au fost multe colaborări cu mine:)). De data aceasta aş vrea ca lumea să mă cunoască pe mine mai mult şi de aceea, am hotărât împreună cu echipa mea să nu facem colaborări pe acest album, cel puţin momentan. Nu exclud faptul că pe viitor să colaborez cu cineva, însă rămâne să vedem. Albumul va fi un mix de stiluri, însă totul va fi pe trendul actual. Vor exista şi piese care duc mai multe spre dance, house european/ american, trance etc.

12. VedetePeNet tocmai a împlinit un aniţor. Ce urezi cititorilor noştri fideli?
Vă doresc tot binele din lume, multă sănătate şi să vă bucuraţi de site-ul vostru preferat, Vedete Pe Net. Surf on Vedete Pe Net şi ascultaţi „No More Tears”!!!!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marius Calin
Marius Calin
12 years ago

,,Lora Petrescu este o prezenţă care te binedispune în orice moment al zilei…”, te binedispune? E prea putin spus.Cand apare Lora ziua iese soarele de dupa nori, iar noaptea, stelele inconjoara luna….