Interviu în EXCLUSIVITATE cu Jake ( Jake feat. Cătălina Toma)

Jake este un tânăr de 26 de ani originar din România, mai exact din Ocna Mureş, judeţul Alba. Activitatea sa în lumea muzicii a început încă de la vârsta de 7 ani, participând la diferite festivaluri şi evenimente muzicale din ţară. Momentan locuieşte în Madrid (Spania) şi se ocupă de diverse proiecte muzicale în calitate de producător. Despre colaborarea cu Cătălina Toma, Jake a mărturisit:

„Pentru mine Cătălina Toma este cel mai important proiect şi cea mai mare dovadă de încredere din partea cuiva cu atâta greutate”.

1. Povesteşte-ne despre primii paşi în lumea muzicii.

Primii paşi concreţi în lumea muzicii au avut loc la vârsta de 7 ani când am făcut parte dintr-un grup, apoi dintr-o altă formaţie şi participam la festivaluri de muzică uşoară din ţară, în vremurile în care artişti recunoscuţi de azi precum, Laurenţiu Duţă, Paul Panait (Gaz pe Foc) sau Simona Nae, băteau la porţile afirmării.

2. De când locuieşti în Madrid?
Am venit în Madrid în urmă cu vreo 4 ani, nu îmi mai amintesc data exact. Am toată familia aici, casa, munca şi studioul pe care l-am înfiinţat alături de colegul meu Ryk. O perioadă am locuit şi in Londra.

3. Cum şi când ai cunoscut-o pe Cătălina Toma?

Ne-am cunoscut întâmplător acum câţiva ani pe Internet. Sunt fan al Cătălinei de la primele ei apariţii, mai bine de 10 ani.

4. Cum s-a ajuns la colaborare?

Îmi doream foarte mult să lucrez alături de Cătălina, dar când am cunoscut-o am simţit că nu sunt deloc aproape de nivelul ei. Ne-au apropiat însă gustul în materie de muzică şi stilul, aşa că ne-am înţeles perfect în toate, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la colaborarea pentru albumul „INVINCIBLE” pe care îl va lansa tot în acest an.

5. Ştiu că momentan lucrezi şi la propriul album. Când o să-l lansezi?
Albumul nu este gata încă. În momentul de faţă lucrez la mai multe proiecte cu artişti spanioli în calitate de producător. Nu există o dată de lansare, dar primul single este deja disponibil pentru ascultare şi poartă chiar numele albumului, „SUPERHERO”.

5. Cum a luat fiinţă piesa ” You don’t know me”?
Piesa a fost facută lucrând la albumul Cătălinei. Deocamdată nu pot să confirm daca va fi sau nu pe ambele albume. Acest lucru depinde de o mulţime de factori.

6. Intenţionezi să îţi promovezi albumul şi în România?

Intenţionez să îl lansez în format digital, adică la nivel mondial, asta incluzând şi România.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Horea
12 years ago

Daca tot este aici un interviu cu Jake, in care povesteste si despre Catalina Toma, m-am gandit sa postez aici link-ul catre un interviu chiar cu artista. In acest interviu ne spune cate putin despre albumul Invincible si face cateva dezmintiri. Read and weep 😀 Vine Catalina cu un nou album! 😀

http://www.hgp.ro/catalina-toma-interviu-album-nou-viata-personala/