VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Vloggerita din Romania care a publicat o poza in care apare neepilata de doua luni FOTO

In afara a devenit un trend ca femeile si fetele sa renunte pentru o perioada la epilat, iar acest lucru a fost adoptat si de o vloggeriţă din Romania. Aceasta a starnit un val de controverse pe social media.

Este vorba despre Alexandra Myth, o vloggeriţă de 33 de ani care a creat un val de controverse pe reţelele de socializare. Alexandra a decis să renunţe pentru o perioadă la epilat, astfel lăsându-şi părul din anumite zone ale corpului să crească. Vloggeriţa a postat pe reţelele de socializare imagini, iar prietenii virtuali au reacţionat imediat la postările româncei.

Este prima oară în viaţă mea de adult când mă simt liberă din toate punctele de vedere. Nu m-am epilat de la sfârşitul lunii septembrie. Astfel pentru prima oară în 16 ani de când mă epilez «că aşa trebe», «că aşa se face» că doar aşa «e sexy» aleg să fiu femeie liberă. Liberă de tot ce înseamnă constragerile societăţii. Nu dau nicio alună pe ceea ce gândeşte nimeni despre mine. Sunt încrezătoare în mine. Mă cunosc cel mai bine. Mă iubesc. Am o viziune. Vreau să mă ajut pe mine să fiu un om mai bun şi să-i ajut pe alţii să devină o versiune mai bună a lor. Pentru asta îţi trebuie acceptare, toleranţă, empatie şi iubire din plin. Recunoştinţă pentru tot ce am!“, a fost mesajul tinerei.

Dau scroll prin comentarii si sunt efectiv dezgustat de reacţii, de cuvintele zise şi părerile despre cum ar trebui să fie o femeie şi cum arată feminitatea. Însă cel mai mult mă întristează faptul că aceste comentarii vin chiar de la alte femei care, sunt sigur, în momentul în care sunt criticate pentru alegerile făcute în ceea ce priveşte aspectul, sunt foarte ofensate şi impun principiul «corpul meu, alegerile mele». Însă acum, când o altă femeie are curajul să spargă standardele societăţii pe care toţi trebuie să le urmeze, este criticată“, a fost un comentariu la postare.


*