VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Viorica Dăncilă, nominalizată de Sputnik pentru titlul de «Omul Politic Român al Anului»

Publicația rusească Sputnik au nominalizat-o pe Viorica Dăncilă pentru titlul de «Omul Politic Român al Anului». Viorica Dăncilă a fost nominalizată ca fiind cea mai importantă femeie din peisajul politic românesc pentru munca depusă în anul 2018.

Viorica Dăncilă ar putea fi desemnată ca fiind cel mai important om din peisajul politic românesc. Publicația Sputnik a făcut această nominalizare printr-un articol publicat unde au întrebat dacă Viorica Dăncilă este demnă de a primi acest titlu.

Prima femeie din istoria țării care conduce Guvernul a avut intervenții memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne și internaționale, la ședințele Cabinetului sau în diverse interviuri și conferințe de presă. Una dintre aceste intervenții al premierului Dăncilă (SIC!), susținută chiar în Parlamentul European pe 3 octombrie 2018, poate fi considerată istorică: În numele României spun de la început că nu am venit să dau socoteală – sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei”, scrie publicația rusească Sputnik, potrivit europafm.ro.


*

LIKE VedetePeNet.ro