VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

VEZI prima declaratie a Elenei Udrea dupa eliberarea din inchisoare

Elena Udrea, prima declaraţie după eliberarea din închisoare: Cel mai greu de suportat a fost despărţirea de copilul meu.

Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea…Pentru mine, a fost o perioadă foarte grea. Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea. Am lăsat-o 13 zile şi am găsit-o mult mai mare.

Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu“, a spus Elena Udrea la Antena3.

A fost mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, în arestul din România. Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară această perioadă. Dumnezeu a făcut o minune. În Ajunul Crăciunului am ajuns acasă“, a spus Elena Udrea, în exclusivitate la Antena3.

Elena Udrea a declarat că nu renunţă la statutul de azilant şi că nu se va întoarce în ţară prea curând. Fostul ministru spune că are mai multe avantaje în Costa Rica şi nu riscă o întoarcere în ţară. Adaugă însă că cererea de azil nu o impiedică să iasă din ţară.

Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc în lume sau voiam să schimb țara. Am plecat pentru că era evident cu decizia CCR ce a desfiinţat atâtea hotarari ale ÎCCJ şi a mea şi a lui Bica. Am avut dreptate, am fost țintele unui abuz. Am plecat de nevoie. aș fi vrut să stau în țara mea”, a precizat Udrea.

S


*