VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

#TeleormanLeaks . Rise Project a publicat primul articol cu conținutul valizei

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat astazi, 05.11 , primul articol cu continutul valizei primite de la un taran din Teleorman. Imediat, site-ul a picat.

Primul articol face referire la Nicoleta Pene,   responsabila cu banii firmei Tel Drum și apropiata lui Petre Pitiș.

Potrivit sursei citate, în hard-disk-ul extern se află toate documentele din computerul Nicoletei Pene – directorul comercial al Tel Drum.

Jurnaliștii de la Rise Project mai scriu că ea a venit în Tel Drum „ca un nimeni” și că ascensiunea ei este „de domeniul fantasticului”, iar apoi a ajuns să „taie și spânzure”. Nicoleta Pene a adus-o în Tel Drum și pe sora ei – Florentina Biolan – „ocupată cu modellingul și cu o intrigă amoroasă în Mexic”.

Soțul Nicoletei Pene – Ionuț Dacian – a fost director de mecanizare în Tel Drum până în 2014. După ce s-a angajat la RAR Teleorman, el a omis să completeze în declarația de avere că soția lui lucrează la Tel Drum. Potrivit organigramelor firmei, Nicoleta Pene este mâna dreaptă a lui Petre Pitiș, directorul general al Tel Drum.

„Femeia este contabilul de încredere al grupării Dragnea”, mai spun cei de la Rise Project, care precizează că informațiile din biroul acesteia se regăsesc în hard-ul negru intrat în posesia lor.

Jurnaliștii mai scriu că din Tel Drum „trăiește toată lumea”: familia Dragnea, cumnații, cumetrii, șoferii lor, fruntași din filiala PSD și oameni-cheie din instituții.

„Banii vin de la stat și rulează în industriile locale generate de activitățile Tel Drum: asfaltări, imobiliare, agricultură, zootehnie, vânătoare, media și alimentație publică”, precizează Rise Project.

Jurnaliștii de la Rise Project au precizat că au intrat și în posesia multor fotografii, multe dintre ele trimise între Nicoleta Pene și Petre Pitiș. De altfel, ei sunt și prieteni de familie și păstrează „pozele lui șeful” din Cuba, adică Petre Pitiș.


*

LIKE VedetePeNet.ro