VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

SHARE SA AFLE TOATA LUMEA! Proaspăt instalată în funcția de subprefect a cerut prima de instalare ca să plece în vacanța

În dată de 8 august 2017, Valentina Iosub a fost numită în funcția de subprefect al județului Iași. La doar 3 săptămâni de la numirea în funcție, femeia a considerat că deja este nevoie să își ia o pauză așa că a avut grijă să înainteze două cereri pentru facilităţi asigurate de noua funcţie și să fugă repede în concediu de odihnă.

Femeia care a ocupat în trecut timp de 24 de ani funcția de secretar al comunei Tătăruși nu are niciun imobil în municipiul Iași așa că a cerut mai multe facilități precum locuință de serviciu sau primă de instalare de 30.000 de lei, scrie Adevărul.

Valentina Iosub a ocupat funcţia de secretar al CL Tătăruşi din anul 1993. Ea este fosta soţie a primarului comunei, Costel Iosub, de care s-a despărţit oficial în 2001, la câteva luni după apariţia Legii administraţiei locale.

Legea interzice relaţiile de rudenie de gradul I între ocupanţii funcţiilor de primar, viceprimar şi secretar al aceleiaşi localităţi.


*