VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

O femeie a fost lovita salbatic chiar de iubitul ei intr-o spalatorie din Ilfov | VIDEO SOCANT

O tânără din Ilfov a fost bătută cu sălbăticie de iubit şi apoi abandonată într-o baltă de sânge. Totul s-a întâmplat într-o curăţătorie din Domneşti, judeţul Ilfov, iar scenele violente au fost filmate de camerele de supraveghere.

Potrivit imaginilor, totul s-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună, într-o curăţătorie din Domneşti, acolo unde tânăra lucra.

Pe imagini se poate observa cum femeia este lovită cu sălbăticie, cu pumnii şi cu picioarele, de bărbat. Dupa mai multe lovituri puternice, tânăra s-a prăbuşit pe podea, iar în cădere s-a lovit de uşa unei maşini de spălat.

Bărbatul a continuat să o lovească sălbatic cu pumnii şi cu picioarele, până ce femeia, plină de sânge, nu a mai mişcat.

Apoi, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, agresorul a plecat liniştit, în timp ce tânăra a rămas pe podea şi apoi s-a ridicat după câteva secunde.

Tânăra a avut o relaţie de numai două săptămâni cu barbatul.

După episodul violent, agresorul a luat imaginile de pe camera de supraveghere şi le-a postat pe o reţea de socializare pentru a o umili pe femeie.

Clipul video a fost însoţit de descrierea: ‘Asta sunt eu!’.

Încă în stare de șoc, femeia bătută susține că bărbatul are dublă personalitate și nu ar fi la prima întâmplare de acest gen.

Totul a pornit pentru că nu am fost eu de acord să mă ducă la aeroport la ora 5:00 și la ora 2:30 eram la societate pentru că aveam niște documente de pus la punct. I-am spus că iau un taxi. Mi-a vorbit foarte urât în birou, unde nu se vede filmarea și a dat în mine acolo. Am vrut să chem paza, iar eu îl invitam să iasă afară din unitate, iar el nu a vrut. Acolo a dat în mine și apoi vedeți la filmuleț.

Am fost la spital. Am avut 6 copci în cap. Capul meu a fost spart până la os. Doamna care mă cosea îmi spunea că îmi vede craniul. 
Aseară am fost sunată de el, la 6:00 dimineața și am fost amenințată că el dacă intră la pușcărie, nu intră doar cu faptele astea. Asta înseamnă că o să mă omoare pentru că eu am amenințări de la el scrise înainte de incident că mă omoară, îmi aruncă acid, etc.

Înainte cu două săptămâni să mă bată pe mine, a bătut o prietenă de-a mea pe motivul că ea vrea să mă despartă pe mine de el. Nu. Eu m-am despărțit de el pentru că este efectiv un om care nu are discernământ, nu se controlează. Autoritățile nu au făcut nimic, cu toate că eu mi-am angajat un avocat și am fost și am făcut toate demersurile ca să se facă ceva “, a declarat victima.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov a declarat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

 Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoțional


*