VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

O educatoare este acuzata ca l-a agresat pe unul dintre copii. Parintii acestuia sustin ca baiatul ar fi fost strans de gat si de organele genitale

O ancheta a fost deschisa la o gradinita din Focsani, unde o educatoare este acuzata ca l-a agresat pe unul dintre copii. Parintii acestuia sustin ca baiatul ar fi fost strans de gat si de organele genitale. Oamenii au depus o plangere la Parchet, iar procurorii au deschis dosar penal pentru purtare abuziva. Si Inspectoratul scolar judetean s-a sesizat si a demarat o ancheta.

Părinţii au observat la un moment dat pe gâtul băieţelului lor mai multe vânătăi. A doua zi, îngrijoraţi, i-au cerut explicaţii educatoarei, însă femeia le-a spus că cel mic s-a lovit de o măsuţă în timp ce se juca. Copilul a povestit însă familiei o cu totul altă variantă.

Micuţul a povestit acasă că a făcut obrăznicii şi din cauza asta educatoarea l-a pedepsit, strângându-l de gât. Mai mult, de frică copilul s-a scăpat pe el iar educatoarea l-ar fi tras de organele genitale.

Cadrul didactic de la grădiniţă susţine încă că micuţul s-ar fi lovit singur, la grădiniţă.

La nivelul conducerii grădinţei a fost demarată o anchetă, cae va fi analizată de comisia de etică a unităţii de învăţământ.

 

Pentru că băieţelul devenise necomunicativ şi vizibil afectat de incident, părinţii au început propria anchetă. Au depus o sesizare la grădiniţă, însă ancheta nu a stabilit nimic.

Părinţii au reclamat-o pe educatoare şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

Între timp, copilul a fost retras de la grădiniţa în cauză şi mutat de părinţi la o grădiniţă privată.

 

 


*