VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

LIVIU DRAGNEA a venit cu VALIZELE la CEx

   Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit la şedinţa CEx al PSD cu două valize – una cu „gogoşi de la Rise Project” şi una cu „dosare” despre FDRG şi Klaus Iohannis.

Întrebat de jurnalişti, Liviu Dragnea a spus că valiza despre care a scris Rise Project este „o gogoaşă”, nu are legătură cu el şi că „e o prostie, e o disperare, probabil ca să acopere şi scandalul în jurul domnilor Lazăr”

”E o gogoaşă, n-are nicio legătură cu mine, nu mă interesează. Habar n-am ce e în acea valiză, cine a dat-o”, a spus Dragnea despre ceea ce a prezentat Rise Project, după ce a vorbit despre cele două valize cu care a venit el.

„Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. A doua valiză, ştiţi că eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman, am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns la DNA. Şi hai să vedem ce este: dosarul cu achiziţia frauduloasă a imobilului Raiffeisen. Dosarul cu retrocedări către Forumul Democrat German a bunurilor grupului etnic german. Dosarul cu promovarea procurorilor care i-au închis dosare (lui Iohannis, n.r.). Dosarul cu declaraţii mincinoase despre banii încasaţi din chirii. Cash. Dosarul cu închirierea căminului de batrani de la forumul Democratic german. Dosarul cu presiuni asupra unui judecător CCR. Hopa, mai avem nişte stickuri. Aceste două valize vi le las”, a spus liderul PSD.

sursa foto:  InquamPhotos / Octav Ganea

 


*

LIKE VedetePeNet.ro