VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Dani Mocanu, adevărul despre relaţia cu Bianca, cea pe care o ţine ascunsă de un an: “Eu vreau o femeie frumoasă din toate punctele de vedere. Ea e o…”

Dani Mocanu are o relaţie cu o bombă sexy pe nume Bianca. Artistul a acceptat sa vorbească deschis despre relaţia pe care o au de mai bine de un an.
Dani Mocanu susţine că a fost o aventură, una mai specială, însă ea a ştiut încă de la început. Mai multe decât atât, cântăreţul este de părere că Bianca încearcă acum să se facă renumită pe spatele lui.
Am avut o aventură cu Bianca. Am avut o aventură cu ea, am picat de comun acord să fie o aventură, nu i-am promis ei că o să fie o relaţie. Bine, o aventură mai lungă să zic aşa.  Ne-am văzut mai des. Nu am ţinut legătura, dar când am avut chef să stau cu ea am sunat-o, ea când a avut chef să stea cu mine m-a sunat. Ea s-a îndrăgostit şi în plus, probabil că vrea să îşi facă şi ea un nume, reclamă, să îşi facă şi ea publicitate. În acest an, nu a fost o aventură continuă, a fost o relaţie de prietenie, care s-a bazat şi pe câteva momente…’Tandre?’ Da, să zic aşa. Da. (…) I-am explicat că nu am cum să mă afişez cu orice femeie cu care mă culc azi, mâine, poimâine şi aşa mai departe, nu am cum. 
I-am explicat situaţia, nu o dată, de o mie de ori, dar, vezi tu, ea fiind mai mică şi bandită, că vrea reclamă şi de cine să se agaţe, dacă nu de un băiat cunoscut? Femeia care va sta cu mine, în primul rând, trebuie să fie o femeie frumoasă din toate punctele de vedere. 
Orice nebunie, orice fantezie, orice plăcere şi orice curiozitate, fără limite şi fără restricţii să le facem împreună. Şi cel mai important aspect este să fie sub piciorul meu întotdeauna, să nu facă nimic fără aprobarea mea. Eu sunt atras de femeile astea focoase, năbădăioase, dar întotdeauna să ţină cont de faptul că eu am un cuvânt de spus şi ea nu“, a spus Dani Mocanu.

*

LIKE VedetePeNet.ro