VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Batausul din Ploiesti nu este la prima victima. VEZI ce dezvaluiri au facut anchetatorii

Investigatiile in cazul lui Robert Berechet continua. Va reamintim ca Robert Berechet este tanarul din Ploiesti care si-a batut si umulit iubita si care chiar a filmat ororile la care a supus-o.

Anchetatorii scot la lumină detalii tulburătoare despre trecutul agresorului, un trecut, se pare, plin de violențe și abateri.

Robert Berechet are la activ zece sancțiuni contravenționale pentru scandal, au dezvăluit anchetatorii, potrivit Observator.tv. Chiar în aceste momente, autoritățile au în lucru alte trei dosare pentru loviri și alte violențe, amenințare și distrugere.

El este tanarul din Ploiesti care si-a torturat si umilit iubita si a filmat-o IMAGINI SOCANTE

Se pare că, în trecut, au existat mai multe sesizări legate de comportamentul agresiv al lui Robert Berechet. Întocmai pentru acest lucru, au fost deschise mai multe dosare penale, ale căror cauze au fost însă clasate din cauza refuzului părților vătămate de a depune mărturie.

Marturia in lacrimi a fetei batute si umilite de iubit la Ploiesti: ” Mi-a pus cutitul l-a gat si m-a taiat “

Vă reamintim că Robert Berechet, un tânăr de 20 de ani din Ploiești, a fost arestat prezentiv pentru 30 de zile, după ce mai multe filmulețe violente în care își bate și chinuie iubita au apărut online. Fata, originară din Buzău, a reușit să scape și să se întoarcă la familia sa.


*

LIKE VedetePeNet.ro