Videoclipul “Rain, Rain” al Loredanei – premiat la Los Angeles

Loredana www.vedetepenet.ro

Videoclipul 3D al Loredanei – „Rain, Rain”, regizat de Julien Rocher, a fost premiat ca fiind cel mai bun videoclip 3D în cadrul Festivalului de Muzică şi Film 3D de la Los Angeles.

Rain, Rain” a fost selectat în competiţiile a 3 festivaluri de film internaţional, iar aceasta este prima distincţie.

Cel mai mare Festival de Muzică şi Film 3D a avut loc în perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, juriul prezidat Christopher Crescitelli, a anunţat câştigătorii în faţa unui public larg, prezent la Gala de Închidere a festivalului.

Încercăm să ne menţinem fresh, relevanţi şi demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat şi în acest an prin selecţia realizată prezenţa unor adevărate spectacole de modă inovatoare, comedie, precum şi prezenţa unor uimitoare spectacole vizual-muzicale. Vă puteţi aştepta la mai mult pentru anul viitor pe măsură ce noi ne propunem să evoluăm. „, a declarat Crescitelli.

Videoclipul 3D „Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat şi la videoclipul „Like A Rock Star„, iar animaţia 3D este semnată de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru în industria efectelor vizuale printre operele sale numărându-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments