Videoclip NAGUALE – POSITIVE

Naguale - Positive vedetepenet.ro
Astazi a avut loc premiera videoclipului piesei „Positive” semnata Naguale.
Videoclipul a fost filmat in decursul mai multor zile in Italia, Roma, pe litoralul italian, Ostia Antica dar si in Bucuresti. Regizorul clipului este Alex Ceausu(Ador Media) care a mai colaborat cu Naguale pentru clipul hitului ‘GET UP‘.

Zile senine, scenarii superbe, un mesaj puternic pozitiv, oameni frumosi cu zambete mari iti vor face ziua mai buna la fiecare ascultare a piesei.

Ovidiu Baciu (NAGUALE) – ”Am compus piesa impreuna cu Alex Pelin alaturi de care am pus si bazele casei de productie Kazibo Music. Pentru a impregna mai multa energie, am folosit la productia piesei instrumente 100% live, si pentru asta am lucrat cu mari muzicieni – Pancirel Constandache, Seby Joo, Claudiu Mirea iar mixul si masterul au fost facute de Adi Colceru (Dav7Music). Mesajul piesei reflecta puterea creatoare a gandirii umane si capacitatea fiecaruia dintre noi de a-si modifica in bine destinul printr-un mental pozitiv, de a extrage o lectie de viata din orice situatie de criza. Vreau sa le multumesc tuturor celor care s-au implicat in productia videoclipului – Alex Ceausu – Ador Media (Regie), Andra Turcanu – LouLou Boutique (Styling), Ana Pescariu – pentru ca ne-a gazduit la Pescariu Sports & SPA pentru ultimele filmari din Bucuresti.”

Asadar, haideti sa urmarim videoclipul. Asteptam parerile voastre:

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments