Videoclip: B.U.G. Mafia feat. Loredana – “Fără cuvinte”

Videoclip: B.U.G. Mafia feat. Loredana – “Fără cuvinte”  www.vedetepenet.ro

În urmă cu câteva minute băieţii de la B.U.G. Mafia au lansat videoclipul piesei “Fără cuvinte”.

Piesa „Fără Cuvinte”, în colaborare cu Loredana, este al doilea single de pe noul album B.U.G. Mafia, „Înapoi în Viitor”, album ce va fi lansat în luna iulie a acestui an şi va fi disponibil gratuit în format digital pe bugmafiaoficial.ro.
Videoclipul a fost regizat de Alex Ceauşu(Ador Media), cel care a semnat regia şi pentru ultimele producţii video B.U.G. Mafia, „În Anii Ce Au Trecut” şi „Cât Poţi Tu De Tare”.

“Vrem să îi mulţumim Loredanei pentru că a înregistrat cu noi piesa “Fără Cuvinte” şi pentru că a acceptat să filmeze în nişte condiţii mai dificile decât cele întâlnite în mod normal. De asemenea, le mulţumim lui Dragoş Bucur şi Mirelei Oprişor pentru modul în care au dat viaţă acestei poveşti şi vrem să le transmitem că nu credem că ar fi fost alţi doi actori mai potriviţi pentru rolurile principale din clip. Întreaga echipă care a participat la filmări s-a comportat excepţional, însă trebuie să îi menţionăm în mod special pe Alex Ceauşu şi Cristi Smărăndoiu, care au dat 150% şi acum, la fel ca în cazul celorlalte producţii pe care le-am realizat împreună. Nu în ultimul rând, le mulţumim fanilor pentru răbdare şi susţinere şi sperăm că piesa şi clipul “Fără Cuvinte” se ridică la nivelul aşteptărilor lor.”

B.U.G. Mafia

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Razvan
Razvan
9 years ago

Frate, clip mai frumos ca asta nu am mai vazut… Si ce piesa.. wow

Dragos
Dragos
9 years ago

Pace!

Alin
Alin
9 years ago

Fara cuvinte!