Single nou: Doddy – Marea cu sarea VIDEO

Dupa succesul piesei “Dor sa te ador”, Doddy a revenit cu un nou hit.

Dupa mai bine de 53 milioane de vizualizari online pentru “Dor sa te ador”, Doddy revine in atentia publicului cu noul single,  Marea cu sarea .

Versurile au fost scrise chiar de artist, intr-un moment in care, dupa cum el declara: “Am realizat ca am tendinta sa promit mai mult decat pot face. Lucru care de-a lungul timpului s-a dovedit a fi chiar periculos, pentru ca intotdeauna exista consecinte. Am dezamagit de prea multe ori din dorinta de a multumi si acum stiu ca orice promisiune trebuie respectata.” “

Marea cu sarea” este prima colaborare a lui Doddy cu Dan Petcan, regizor cu videoclipuri de peste 60 milioane vizualizari in palmares: “Este poate cea mai placuta filmare la care am participat pana acum, desi a durat mai bine de 13 ore, fiind nevoiti sa ne intrerupem mereu pentru ca Ana (Ana Maria Barnoschi) si restul fetelor ne faceau constant sa radem. Le multumesc ca ne-au facut treaba usoara.

Cu toate ca “Dor sa te ador” se aude in continuare la radio iar “Marea cu sarea” se anunta un nou success, in toata aceasta perioada Doddy s-a ocupat si de alte proiecte muzicale, cum ar compunerea versurilor “ELA”, piesa cantata de Alb Negru, Ralflo & Rares. In trecut, Doddy a mai semnat piese pentru colegii de breaslă, care au ajuns foarte sus in topurile muzicale, cum ar fi: Cum se face sau Cand luminile se sting – cantate de Alina Eremia, Sus pana la cer – Deepcentral sau Floare la ureche – Lora.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments