Silhoutte Challenge s-a transformat într-un adevărat pericol pentru utilizatoarele de pe TikTok

Silhoutte Challenge s-a transformat într-un adevărat pericol pentru utilizatoarele de pe TikTok. Acest challenge a debutat inițial ca o mișcare pozitivă, prin care tinerele sunt încurajate să se simtă bine în pielea lor și să fie mândre de formele pe care le au, dansând în fața camerei, acoperite de un filtru de lumină roșie.

Se pare că provocarea Silhoutte Challenge s-a transformat într-un adevărat pericol pentru utilizatoarele de pe TikTok. Acest challenge a debutat inițial ca o mișcare pozitivă, prin care tinerele sunt încurajate să se simtă bine în pielea lor și să fie mândre de formele pe care le au, dansând în fața camerei, acoperite de un filtru de lumină roșie.

Din păcate, mai mulți hackeri au reușit să înlăture respectivul filtru, folosind soft-uri speciale, iar astfel au făcut rost de imaginile brute.

Riscul este acela că multe persoane care fac Silhoutte Challenge se filmează în lenjerie intimă, sau chiar fără haine, pentru a obține o siluetă cât mai provocatoare. Însă, filtrul roșu folosit în această provocare poate fi înlăturat, iar imaginile cu o mulțime de tinere aflate în ipostaze intime pot ajunge pe diferite site-uri online.

De altfel, pe YouTube au apărut deja mai multe tutoriale, în care poți vedea cât de ușor poate fi înlăturat filtrul de lumină roșie de pe TikTok.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments