VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Piesa noua: RADU SÎRBU – iNFiDEL

Interpretul și producătorul Radu Sîrbu a lansat o piesă nouă, intitulată Infidel .

Viața nu vine la pachet cu o carte deschisă plină de instrucțiuni pe care să o urmăm. Ne naștem perfecți, inocenți și puri iar apoi învățăm din toate, învățăm până și să greșim… de fapt, cred că suntem programați să greșim pentru a învăța din greșeli. Nu cred că există om care să nu fi greșit în cele mai banale alegeri sau în fața celor mai dragi oameni.

Am greșit și eu. Și într-un fel sau altul piesa aceasta e și despre mine, despre alegerile mele proaste și despre greșelile care m-au costat dar care m-au făcut să învăț, să învăț multe… să pun în balanță, să gândesc ce pot pierde atunci când risc să fac o alegere nepotrivită. “Infidel” este evident o poveste de dragoste, sau poate o poveste despre greșelile care ne costă pe noi dar mai ales pe cei dragi nouă, e un îndemn să te gândești la persoana care te așteaptă acasă, atunci când te arunci în brațele ispitei… Există greșeli care nu se uită chiar dacă se iartă, există răni care nu se vindecă chiar dacă se cicatrizează…” a declarat interpretul.

După ce a “savurat” succesul răsunător al trupei O-Zone, Radu Sîrbu s-a concentrat asupra casei sale de producție Rassada Music și și-a continuat cariera sa ca interpret, bucurându-și fanii cu piese ca “Whap-pa”, ” Rain Falling Down”, “Doi Străini”, “Ești prea perfectă”, “Hai Sună-mă înjura-mă” , “Ești doar O” sau “O Inimă La Doi” dar și cu realizările sale în calitate de compozitor și producător muzical, colaborând cu artiști ca Nico, Loredana Groza, Dj Layla, Dima Trofim, Natalia Barbu, Dee-Dee, Sianna, Roxana Nemeș, Mălina Tănase, Red Lyard, Leonid Rudenko, Ray Horton, Viktoria Daineko, Shazoda și mulți alții.

Piesa “INFIDEL” a fost produsă de Radu Sîrbu în studioul Rassada Music iar textul piesei este semnat de Sianna.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro