Morandi – Everytime we touch (videoclip oficial)

După o pauză de aproape doi ani, trupa Morandi a lansat astăzi cel de-al doisprezecelea videoclip din carieră, pentru piesa Everytime we touch.
morandi everytime we touch videoclip vedetepenetro

Videoclipul descrie povestea a șapte cupluri diferite ca tiplogie, prin imagini puternice și emoționante: dans, tinerețe, bătrânețe, pasiune, regăsire și dragoste eternă. Regizat de Iulian Moga, clipul este cu atât mai special cu cât a fost filmat pe două continete. Randi a filmat în București, iar Marius Moga în Los Angeles, unde se afla în acea perioadă pentru decernarea premiilor Grammy.

Cu trei albume de succes și numeroase distincții internaționale primite în cei 8 ani de activitate, Morandi a ținut ocupate primele locuri ale topurilor de specialitate, atât locale, cât și internaționale, cu hit-uri precum Love Me, Beijo Uh-La-La, Falling Asleep, Angels sau Save Me. Sperăm că și Everytime we touch le va aduce același succes. 

Dacă vreți să fiți la curent cu toate nouătile despre trupa Morandi, aveți la dispoziție pagina oficială de Facebook, contul Twitter, dar și pagina de Tumblr.

Cum vi se pare videoclipul?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments