VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

“Eurocor”, un alt onomatopeu pentru “cotcodac”

Nu de mult timp, din plictiseala si nu din interes, m-am inscris la o lectie demo gratuita               “Eurocor”, care promitea premii cadou, gen laptop!
De fapt, aceste cadouri nu se acorda, caci sunt conditionate de inscrierea la un curs “Eurocor”, la un pret exorbitant, care probabil include si costul laptop-ului cadou. Dar nu afli de acesta conditie decat daca accesezi un link scris cu litere minuscule pe undeva prin pagina Web. Totusi, nici chiar cei inscrisi nu primesc probabil legendarul laptop. Si nu se stie daca profesorii Eurocor sunt acreditati, caci acesta informatie nu se regaseste nicaieri pe site-ul lor.

FancyEurocorTeachers.vedetepenet.ro (2)
Sa vezi si sa nu crezi, am inceput sa primesc fel de fel de scrisori, care mai de care mai agasante, din partea “Eurocor”. Intr-una chiar era o hartie format A4 pe care era printat cu nesimtire textul: “Factura Fiscala”!!
Apoi, o scrisoare de la o avocata, Peniuc Mihaela, pretinzand ca am un contract !? incheiat cu firma Eurocor, si ca am incalcat prevederile contractuale, mai sa fie, voi fi data in judecata, daca nu platesc cei 64 de lei si 80 de bani de pe factura lor printata color.

Eurocor ataca!

InvazieEurocor.Vedetepenet.ro
Cei interesati mai pot citi si alte opinii la fel de apreciative la adresa firmei “Eurocor”, pe site-ul:
https://www.ptm.ro/cum-scap-de-eurocor/

Citez de pe site:
“Acum au angajat ceva firma de recuperati care mi-au trimis un plic ca trebuie sa platesc cei 66 de lei + 20 de lei taxa de recuperare:)) astia sunt penibili jur.. si pe deasupra sunt si nesimtiti.”
George
“M-au sunat si pe mine firma de recuperare
am fost sunata si mi sa spus ca ma costa numai 50 de lei, in nici un caz nu a specificat ca sunt 16 pachete.”
Alina
“Un curs din categoria IT, Administrator Retea, cca 800 Ron
– Se discuta exclusiv despre Windows Server 2000/2003 si despre Windows XP in conditiile in care pe piata existau de cativa ani Windows Server 2008, Windows Vista si aparuse de putin timp Windows 7. Nimic despre Linux/Unix. O retea IT nu se rezuma doar la Windows.
– Exprimari greoaie, limbaj de lemn, materiale extrem de invechite
– DE FOARTE MULTE ORI, IN CADRUL MODULELOR DE CURS, AM INTANLIT PAGINI INTREGI DE COPY-PASTE LUAT ATAT DE PE SITE-UL MICROSOFT CAT SI DE PE WIKIPEDIA, FARA A SE PRECIZA SURSA (extrem de profesionist)
– La un modul de curs (cca 40 de pagini) ai dreptul la 1 singura intrebare adresata profesorului, desi tu platesti acel curs
– Eurocor nu pune la dispozitie nici un fel de material didactic (exceptie modulul de curs) in conditiile in care Windows Server 2003/Windows XP nu mai sunt disponibile in varianta demo pe site-ul Microsoft.
Cei de la Eurocor copiau materiale de pe site-ul Microsoft si Wikipedia, fara sa precizeze sursa, isi asumau CopyRight pe acele materiale, dupa care le vand cursantilor.
In cele din urma am renuntat la curs si mi-am primit toti banii inapoi + scuzele celor de la Eurocor, din motive mai mult decat evidente (platisem echivalentul unui salariu pentru materilale copy-paste).
Nici un angajator nu va da pe spate la vederea acelei hartii cu titlul ce Certificat De Absolvire la Eurocor.
tot ce poate sa-ti faca Eurocor este o felatie.”

“În orice caz, dacă nu se rezolvă cu vorba bună, o reclamație la ANPC nu strică.”
Șerban


Un commentariu
  1. Youre thus awe-inspiring, man! I cant deem I missed this blog for acrcodingly slow. Its just enormous ram each and every one on all sides. Your design, man too amazing! I cant remain to recite what youve got subsequently. I adore the lot that youre saying and want added, more, MORE! Keep this positive, man! Its immediately excessively good.

*

LIKE VedetePeNet.ro