VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Ea e femeia care da in judecata SAMSUNG pentru 1,8 milioane de dolari dupa ce telefonul mobil i-a ramas blocat in vagin

O femeie din Albuquerque(Mexic) a dat in judecata compania Samsung pentru 1,8 milioane de dolari deoarece a avut nevoie de asistenta medicala dupa ce si-a introdus telefonul mobil in vagin si nu a reusit sa-l scoata timp de 96 de ore.

Salma Briant, in varsta de 39 de ani, afirma ca facturile medicale se ridica la 1.168.000 de dolari si ca a suferit o trauma psihologica severa, din cauza intregii incercari.

Femeia a spus ca a introdus telefon mobil in interiorul vaginului in urma lansarii unei provocari din partea unui prieten, dar si-a dat seama rapid ca telefonul nu va iesi.

Am vrut să văd cum m-as simți să-mi pun telefonul mobil pe modul de vibrație in interiorul meu, doar pentru distracție, dar in final sa dovedit a fi un cosmar“,  e declarat Salma cu ochii in lacrimi judecatorului.

“Samsung este cu siguranta de vina in acest caz, deoarece nu ofera nici un avertisment cu privire la pericolele si riscurile potentiale in timpul introducerii produselor lor in interiorul organelor genitale(masculine sau feminine) ale clientilor”,a declarat avocatul femeii. 

Un purtator de cuvant al companiei Samsung a declarat ca nu va comenta acest caz acum, insa o solutionare extrajudiciara este luata in vedere.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro