Controlul Natalității la Autism și Schizofrenie

Dragii mei, am primit informații alarmante și am alergat într-un suflet ca să vi le comunic!
Ne paște un mare pericol social.

Stiu că nici o persoană normală nu poate măcar concepe sau să-și imagineze că o femeie autistă sau shizofrenică ar putea face copii – este grotesc, într-adevar – dar se poate întampla, și asta numai pentru că bărbații sunt iresponsabili și procreează fără nici un discernământ.

Trebuie înființat Contolul Natalității de Mare Urgență pentru aceste femei care prezintă polimorfism genetic și al căror genom este irecuperabil, pentru a opri la timp o mare tragedie și toată infamia noilor nascuți debili, hanicapați și cu dizabilitate pe viață

precum și tritsețea ce vine aici încă de la naștere, în locul fericirii și alegriei de a avea un copil sănătos.
Aceste măsuri sunt menite să prevină multă suferință și să asigure în loc o nouă generație mai bine adaptată la mediu și la schimbările climaterice ce urmează să vină.
Cei afectați de schizofrenie au o durată medie de viață de 40 de ani, și mor timpuriu, de diabet și alte boli, iar autiștii sunt un coșmar.


Polimorfismul genetic, neurodegenerarea, catatonia ce însoțește ambele cazuri arată că aceste mame au suferit o interacțiune fatală cu mediul, și nu mai pot transmite mai departe moștenirea lor genetică. Genomul a fost învins și anihilat de climă, pesticide, industrie, tehnologie, și toți factorii nocivi cu care s-au confruntat.
În aceste cazuri, psihoterpia este considerată futilă și inutilă, este vorba de o degenerare implacabilă, irefutabilă, un material genetic compromis.
Ne asteptăm chiar la înăsprirea acestor factori de mediu, ceea ce va afecta și o parte din cei perfect sanatoși. Cei deja afectați nu prea mai prezintă nici cea mai mică șansă de recuperare.
Trebuie să fim realiști, să renunțăm la acest ADN și să mergem mai departe cu cei care mai au o șansă să se adapteze, să lupte, să creeze si să fie activi în lumea viitorului.
Contolul Natalității de Mare Urgență ( CNMU ) trebuie să vină cu PLATFORMA PRO-MĂSURI ANTICONCEPȚIONALE FORȚATE ȘI AMENDĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA PRINCIPIULUI MEDICAL IGIENIC (concepție nedorită social, ilegală și interzisă) pentru a limita dezastrul genetic și abrutizarea populației.


REVENDICĂRI ale noii mișcări: se dorește atingerea obiectivului prin popularizare, apelul la rațiune care poate garanta decizii corecte pro-viață și stoparea liniilor genetice defectuoase AUTISM, SCHIZOFRENIE.
Se impune o amplă campanie anti-procreere la femei autiste și schizofrene, care să implice și familia, unde este cazul.
Diagnosticul la femei trebuie să vină automat cu PROGRAMUL CONTOL SARCINĂ definitiv înscris pe CI și la medicul de familie.
Cred că nu mai este nevoie să subliniez avantajele personale, de grup și economice ale tuturor celor implicați, căci măsurile prezentate aici rezultă în îmbunătățirea condițiilor de viață.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marius Andrei
Marius Andrei
1 year ago

Sunt interesat .
Pot fi informat mai mult despre acest subiect ?