Anda Adam – Panda Madam (Videoclip)

Anda Adam - Panda Madam [Official Single Cover] www.vedetepenet.ro
Anda Adam lansează astăzi cel mai nou videoclip al său, “Panda Madam“. Cântăreaţa, împreună cu prietenele sale, urmăreşte pe întreg globul cea mai mare petrecere care a avut loc vreodată. În fiecare episod al aventurii se simte o puternică aromă locală, cu peisaje exotice şi costumaţii nebune. Astfel, din Cuba în Australia, din Mexic până în Brazilia şi chiar Egipt, localnicii o primesc în decorul şi cu portul lor specific, având ca numitor comun zâmbete largi şi rutina de dans care leagă petrecăreţii din întreaga lume.

Responsabili pentru întreaga aventură, Anda şi regizorul Alex Ceauşu(Ador Media) au filmat în toată lumea, călătorind cu avionul PandAir. Acesta leagă continentele într-o petrecere nebună, la fel cum muzica este numitorul comun al tuturor culturilor lumii:

Oricare ar fi diferenţele dintre noi, fie că ţin de culoarea pielii, de religie sau tradiţie, cu toţii simţim muzica la fel – ea e ingredientul care aduce buna dispoziţie, oriunde, în orice ţară şi pe orice fus orar”, a declarat Anda Adam.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cristian
Cristian
9 years ago

Cred ca Anda Adam e cea mai urata si cea mai tampita cantareata!