VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Actrita Mia Khalifa pe masa de operatie! AFLA cum si-a spart un implant FOTO

Actrita Mia Khalifa se afla in tribuna la un meci de hockey, cand, din senin, a fost lovita cu un puc. Impactul a fost atat de puternic, incat unul din implanturile mamare s-a spart!

În timp ce urmăream meciul, am simţit o lovitură puternică. Mi-am dat seama că fusesem lovită cu un puc. Şi nu oriunde, ci tocmai într-un sân, în cel stâng. În secunda următoare, mi-am pus mâna pe sân şi am simţit cum zvâcnea. Mai mult, parcă simţeam cum şiroia sângele. Nicio clipă nu mi-a trecut prin cap să-l arunc. Glumiţi?! Cum să fac aşa ceva?! E visul oricărui suporter, să fie lovit cu ceva ce a fost pe teren!“, a spus Mia.

Actrita a dezvaluit ca zona este destul de dureroasa la atingere si ca sanul “s-a lasat putin”.

Ma voi opera undeva la inceputul anului viitor“, a mai spus Mia.

La 21 de ani Mia Khalifa, o tanara din Liban, a cunoscut succesul in lumea filmelor pentru adulti, reusind ca in numai cateva luni de activitate sa-si castige independenta financiara.

Mia s-a nascut in Beirut, dar familia ei a emigrat, cand fata avea 10 ani, in orasul Montgomery, statul Maryland, unde fata a crescut si si-a desavarsit educatia. Ea este licentiata in istorie la Universitatea El-Paso-Texas


*

LIKE VedetePeNet.ro