Rochia neagră mereu la modă.

Rochia neagră este una dintre piesele care nici nu se demodează și nici nu lipsește din garderoba femeilor. Ea îți poate da un aer sofisticat însă, de cele mai multe ori te învăluie în mister și îți oferă acea senzualitate ce atrage orice privire.

An de an designerii se întrec în a reinterpreta acest concept de rochie neagră, prezentând-o în fața noastră într-un mod cât mai spectaculos. Din acest motiv indiferent de personalitatea ta, vei găsi cu siguranță rochia perfectă pentru tine.
Dacă alegi ca în noapte dintre ani să porți o rochie neagră trebuie să ai în vedere accesoriile pe care le porți cu această. Fiind o noapte mai specială îți recomand să alegi ceva cât mai sclipitor, rochia le va scoate foarte bine în evidența.


Un accesoriu important sunt pantofii , ei pot aduce un contrast foarte frumos din această cauza, ei ar trebui să fie de calitate, astfel nu riști să fii caracterizată după pantofi.

Când vine vorba de geantă, încarcă una mică discretă de o culoare orbitoare sau spumantă.

Un lucru e sigur cu o astfel de rochie, fie că e lungă sau scurtă, te vei face remarcată în mulțime și vei primi multe remarci pozitive.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments