Lana Del Rey, pe coperta Vogue!

Lana Del Rey are apariţie după apariţie în revistele de modă, ultima dintre ele fiind pe coperta celebrei reviste Vogue, ediţia britanică.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a purtat, pentru şedinţa foto realizată de celebrul fotograf Mario Testino, o creaţie marca Louis Vuitton.

Într-un interviu recent acordat postului de radio britanic Magic 105.4, Lana a făcut câteva dezvăluiri în ceea ce priveşte gusturile sale în modă, dar şi muzica ei preferată.

‘Nu sunt cu adevărat interesată de multe artiste, dar e ceva legat de Britney Spears care m-a hipnotizat pur şi simplu – felul în care cântă şi, practic, felul în care arată.’

Tot într-un interviu, acordat de această dată celebrei publicaţii Rolling Stone, Lana şi-a făcut public punctul de vedere în legătură cu prestaţia ei live din cadrul cunoscutului show ‘Saturday Night Live‘, prestaţie care a fost catalogată ca fiind una ‘dintre cele mai slabe prestaţii marca Saturday Night Live din istorie’.

‘M-am simţit bine. Cred că am fost frumoasă şi că am cântat bine… Există critici pentru tot ceea ce fac. Nu este nimic nou. Când sunt pe stradă, oamenii au ceva de spus despre asta. Nu ar fi contat dacă aş fi cântat excelent.’, a declarat artista.

Deşi aspru criticată pentru prestaţiile sale live, Lana este un exemplu pur al conceptului de ‘publicitate negativă = publicitate pozitivă’. Albumul său de debut, intitulat ‘Born To Die‘, a vândut deja mai bine de 50000 de copii în doar 3 zile, în Regatul Unit, iar în Statele Unite se estimează că albumul va vinde în jur de 70000 de unităţi în această săptămână.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments