Cei mai bizari pantofi.

De cele mai multe ori pantofii sunt în centrul atenției fie că ne place sau nu, așa că majoritatea femeiilor acordă o mare atenție acestui fapt.Multe dintre acestea dezvoltă adevărate obsesii pentru aceștia, cu cât au mai mulți cu atât mai bine. Cele mai multe au o explicație destul de simplă pentru această dorință de a avea câți mai mulți pantofi.

E neplăcut să mergi la o petrecere și să riști să te întâlnești cu cineva cu aceeași pereche de încălțăminte, pentru a evita acest lucru multe dintre doamne/domnișoare apelează la designeri care le pot oferi garanția că produsul pe care îl poartă este unicat și nu riscă să mai vadă o pereche asemănătoare la nimeni.


Cel mai râvnit designer este Alexander Mcqueen acesta s-a impus repede pe piață cu modele exclusiviste și foarte îndrăznețe, se știe că Lady Gaga este îndrăgostită de creațiile acestuia. În aceeași gamă de creatori de pantofi îndrăzneți se număra și Mihai Albu care ușor ușor se impune pe piață internațională datorită viziunii sale arhitecturale.


Va invit să admirați câteva dintre cele mai bizare perechi de pantofi ce cu siguranță dacă i-ați purta v-ar aduce în centrul atenției în doar o clipă.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments