VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Trupa HIM va concerta la Timişoara, pe 31 iulie

Trupa HIM va concerta la Timişoara, pe 31 iulie. HIM, una dintre cele mai aclamate formaţii rock din Finlanda, revine în România, după nouă ani de absenţă, urmând să susţină un concert în Parcul Rozelor din Timişoara, pe 31 iulie, potrivit organizatorilor evenimentului, Phoenix Entertainment.

Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timişoara, marcând astfel primul pas pe care organizatorii şi administraţia locală îl fac în demersul de a crea un nou centru de concerte care să fie vizitat de cei mai buni artişti ai lumii, potrivit comunicatului organizatorilor.

Simbolul HIM este celebra “heartagram”, creaţie care îi aparţine liderului trupei, Ville Valo, şi reprezintă o juxtapunere a binelui şi răului, luminii şi întunericului. Cu opt albume de studio la activ, HIM a fost premiată cu un disc de aur în SUA, fiind prima formaţie finlandeză care a reuşit această performanţă pe teritoriul american. Cel mai recent material discografic datează din 2013 şi a fost recompensat cu discuri de platină în Finlanda şi Germania, într-o perioadă în care cifrele aferente vânzărilor de albume au scăzut considerabil.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro, primele 1.000 de bilete putând fi achiziţionate la preţul promoţional de 115 lei, urmând ca, după terminarea acestora, tichetele să coste 135 de lei.


*

LIKE VedetePeNet.ro