Trupa Heaven vă invită în Malta la ISLE OF MTV 2011

Luna iunie este luna “Malta”
Dacă nu v-aţi hotărât încă asupra destinaţiei dumneavoastra pentru luna iunie, atunci aveti alternative: Malta. De ce Malta? Pentru că este un paradis din toate punctele de vedere.

Pe lângă apa transparentă, curată şi numai bună de înot, scubadiving, multe obiective culturale impresionante şi cluburi care îi aşteaptă pe tinerii dornici de distracţie, veţi avea parte şi de unul din cele mai mari concerte din ultima perioadă: ISLE OF MTV 2011, cu invitaţi de seamă precum: Snoop Dogg, Far East Movement şi LMFAO.
Înainte de concertul Isle of MTV ce va avea loc în data de 30 iunie 2011, trupa Heaven, una dintre cele mai populare trupe de fete din România, va susţine o serie de concerte în Insulele Malteze începând cu data de 24 iunie. Cel mai aşteptat dintre acestea va avea loc la domeniile Montekristo Estate, în Hal Farrug Road Valletta.

Pentru mai multe informaţii puteti accesa siteul www.malta.ro, unde veţi găsi o oferta hotelieră la cel mai bun preţ, dar şi alte informaţii despre acest mic paradis care trebuie exploatat cu siguranţă.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alina
Alina
9 years ago

Voi merge la Isle of Mtv!!!!!