SUA, câștigătoarea Miss Universe 2012

Reprezentanta SUA, câștigătoarea Miss Universe - vedetepenet.roConcurenta din SUA a primit titlul de Miss Universe 2012.

Olivia Culpo, în vârstă de 20 ani, le-a devansat pe Miss Philippines și Miss Venezuela și a câștigat titlul de Miss Universe 2012, după 15 ani de când SUA nu a mai primit acest titlu.

Tânăra, originară din Rhode Island, a convins juriul cu frumusețea și inteligența ei. A reușit să le întreaca pe celelalte 88 de concurente și să obțină coroana Miss Universe. Prima probă pe care a trecut-o cu brio a fost cea a costumelor naționale. Rochia vaporoasă a Oliviei și torța aprinsă înfățișau Statuia Libertății din New York.

sursa: Facebook

sursa: Facebook

Potrivit The Sun, Olivia a fost întrebată înainte să i se înmâneze coroana, dacă are regrete în viață. Concurenta a răspuns: „Vreau să încep prin a spune că orice experiență, indiferent dacă este bună sau rea, vei învăța din ea. Asta e viața. Dar ceea ce am făcut și am regretat a fost probabil faptul că mi-am necăjit surorile cât erau mici, pentru că le apreciez mult mai mult acum după ce au crescut.”

Olivia a fost încoronată de către fosta Miss Universe din 2011, Leila Lopes, reprezentanta Angolei.

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

Festivitatea Miss Universe 2012 a avut loc în Las Vegas. Din nefericire pentru România, concurenta noastră, Delia Duca, nu s-a calificat printre primele 16.

MISS UNIVERSE 2012 – Olivia Culpo :

sursa foto: Facebook

sursa foto: Facebook

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments