Smiley da start la karaoke AFLA MAI MULTE

Smiley dă startul unei noi provocări fanilor săi în primul Turneu Naţional care va avea loc în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie în 10 oraşe din România.

Fanii artistului sunt invitaţi să facă o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”, să se filmeze şi să încarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune şi tag la pagina oficială de Facebook a artistului, până pe 20 octombrie.

Primii 10 concurenţi care vor strânge cele mai multe like-uri la postările cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scenă şi vor cânta împreună cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului Naţional Confesiune.

În plus, fanii selectaţi la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colecţia Smiley disponibilă pe www.hastore.ro, precum geacă „Flori de plastic” sau „Ce mă fac cu tine de azi” sau bluza „Îndrăgostit”. Pentru a putea participa la provocarea lansată de Smiley, fanii trebuie să aibă minim 16 ani împliniţi.

Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi găsite pe canalul de YouTube al artistului.

“M-am gândit ca în fiecare oraş în care ajungem să avem un invitat special, alături de care să cântăm una dintre piesele pe albumul “Confesiune”. Avem deja variantele pieselor pentru karaoke, nu vă rămâne decât să vă arătaţi talentul! 10 oameni talentaţi vor urca cu mine pe scenă. Hai să facem un show tare împreună!”, explică Smiley.

Turneul Naţional Confesiune va începe pe 29 octombrie, la Galaţi şi va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iaşi la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vara “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Braşov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Piteşti la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie 2018 la Timişoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” şi se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanţa, la Casă de Cultură a Sindicatelor.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments