VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Slash va concerta la Bucureşti

48-slash-TravisShinnSlash va concerta în Bucureşti pe 5 februarie 2013 la Sala Palatului alături de Myles Kennedy şi The Conspirators.

Slash, pe numele său adevărat Saul Hudson, este considerat a fi unul dintre cei mai de seamă chitarişti ai tuturor timpurilor. Timp de un deceniu, între 1985 şi 1995, Slash a făcut parte din formaţia Guns N’ Roses, această perioadă fiind şi cea mai fructuoasă pentru el. Solourile lui de pe ‘November Rain‘ sau ‘Sweet Child of Mine‘ au adus trupa Guns N’ Roses pe primele locuri atât în topul publicului larg cât şi în cel al cunoscătorilor.

După perioada GNR, Slash şi-a mai încercat norocul cu trupele Slash’s Snakepit şi Velvet Revolver, însă fără un succes răsunător. În 2008 a început înregistrările la primul său album solo avându-i ca solişti vocali pe Ozzy Osbourne, Fergie, Adam Levine, Lemmy Kilmister, Dave Grohl, Chris Cornell şi Iggy Pop. Acest prim material discografic din cariera lui solo a fost lansat în 2010 şi îi purta numele.

În primăvara acestui an, Slash a lansat cel de-al doilea album din cariera lui solo – Apocalyptic Love – avându-l ca vocalist pe Myles Kennedy. Albumul a debutat pe locul I în U.S. Billboard Hard Rock Albums şi a primit numeroase laude de la critici. Cum era firesc, după lansarea albumului a urmat turneul mondial de promovare. În cadrul acestui turneu, Slash va susţine un concert si la Bucureşti.

Biletele pentru concertul Slash de la Sala Palatului sunt disponibile la preţurile de 360 de lei, 260 de lei, 220 de lei, 160 de lei şi 100 de lei, prin reţeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online, pe www.eventim.ro.


*

LIKE VedetePeNet.ro