Seal și-a anulat concertul de la București

Seal și-a anulat concertul de la București - vedetepenet.roSeal și-a anulat concertul, cu doar câteva ore înainte ca spectacolul să înceapă la Sala Palatului.

Potrivit Mediafax, artistul nu a fost mulțumit de conditițiile tehnice, care nu îi permiteau sa-și desfășoare show-ul așa cum ar fi vrut.

Se pare că artistul ar fi avut nevoie de o structură suspendată care să poată susține până la patru tone, iar cea din Sala Palatului ar fi putut susține doar o tonă. Totuși, organizatorii concertului  au construit o structură pe scenă, care poate susține până la șase tone. Seal nu a fost mulțumit și a declarat pentru Cancan TV că preferă să anuleze concertul din motive de siguranță.

„Cateringul şi camerele din backstage sunt pregătite. Mai mult, onorariul a fost plătit, la fel şi camerele de hotel, drept urmare considerăm că spectacolul poate avea loc în această seară. Totul era gata de la ora 12.00, producţia lui Seal având nevoie de trei ore pentru a finaliza montajul. Cu toate acestea, producţia lui Seal refuză să meargă mai departe cu evenimentul, invocând motive ce ţin de siguranţă”, a declarat Marcel Avram, organizatorul evenimentului.

Același organizator s-a ocupat și de concertele unor artiști renumiți ca Michael Jackson și Tom Jones, care au fost mulțumiți de condițiile tehnice puse la dispoziție de români.

Cei 2.000 de fani care au cumpărat bilete pentru concertul din seara aceasta își pot recupera banii începând de miercuri, din aceleași locuri din care le-au achiziționat.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments