Promoe la Summerjam Fest (2010)

Promoe este cel mai nou nume confirmat pentru Summerjam Fest. Originar din Suedia si membru al celebrei trupe de hip-hop Looptroop Rockers, Promoe este la cel de-al doilea concert in Romania, fiind unul dintre cei mai apreciati artisti de gen atat pe plan national, cat si pe plan international. Acest lucru este confirmat de succesul primului sau concert in Romania, la care au participat peste 1300 de oameni.

Cariera sa muzicala a inceput in 1992, odata cu formarea trupei Looptroop Rockers, iar primul sau album solo a fost lansat in anul 2001. De atunci, rapper-ul suedez a devenit cel mai ascultat artist din Suedia in anul 2007, si s-a consacrat ca unul dintre cei mai valorosi artisti ai hip-hop-ului european. Pana in prezent, discografia sa include 6 materiale discografice solo si inca 8 albume si mixtape-uri scoase impreuna cu Looptroop Rockers.

Avand sute de concerte pe toate continenele, Promoe este unul dintre cei mai activi artisti ai momentului si s-a remarcat printr-un sound cu totul specific, cu un puternic mesaj social, ce a atras atat ascultatorii de hip-hop, cat si ascultatorii de reggae. Acesta este si motivul pentru care Promoe are mai multe colaborari cu artisti cunoscuti din scena reggae, precum Capleton si Anthony B. La SummerJam Fest, Promoe va veni insotit de CosMIC.

Summerjam Fest va avea loc in perioada 2-4 iulie, in padurea Paulesti (langa Ploiesti). Biletele pot fi procurate din reteaua Diverta si de pe site-ul myticket.ro, la un pret de 80 RON pentru abonamentul pe toate cele 3 zile de festival. Acest pret este un pret promotional valabil doar pana la data de 10 mai si include si camparea.

Pe langa Promoe, la Summerjam Fest au mai fost anuntati printre altii Ziggi and the Rennaissance Band (NL), JFB (UK), Sabac Red of Non Phixion (USA), Dj Vadim (UK), Deekline (UK) si Million Dan (UK).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments