Omul, pescăruşul, zborul

Omul Pescăruş – Drumul spre Frumos este primul spectacol din România care prezintă, în mod inedit, teatru şi acrobaţie în aceeaşi reprezentaţie.

Are la bază povestea celebrei nuvele PESCĂRUŞUL JONATHAN LIVINGSTON de Richard Bach şi creioneză o fabulă a zborului în cadrul căreia 5 tineri care urmăresc un documentar despre pescăruşi învaţă ei înşişi să zboare. În mod neaşteptat zborul fiecăruia are propria semnificaţie.

Pe data de 14 februarie 2012, la ora 20:00, Grand Cinema Digiplex vă invită sa urmariţi un spectacol ce îmbină dans, text, video-proiecţie, acrobaţie, sunet, virtuozitate, forţă. Preţul biletului este de 60 de lei.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gina
Gina
10 years ago

Omul pescarus este cel mai chinuit spectacol la care mi-a fost dat sa asist.
Trecand peste faptul ca a inceput cu o intarziere de peste un sfert de ceas (timp in care am ascultat o piesa frumoasa, care era pe repeat, de aprox. 8 ori :D), spectacolul in sine a fost atat de chinuit, atat de prost incropit, atat de exagerat filozofic, incat, daca teatrul ar trebui sa produca catharsisul in spectatori, acesta cu siguranta a reusit sa produca frustrare.
A fost inautentic, prost conceput si prost legat, planurile sale se potriveau ca nuca-n perete si singurul lucru bun a fost muzica.
Nu il recomand.