MTV European Music Awards 2012

heidi klum gazda mtv ema 2012 frankfurt vedetepenetro

Vă reamintim că ne mai desparte doar o singură zi până la unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, MTV EMA, care va avea loc mâine, 11 noiembrie la Frankfurt.

Gazda evenimentul va fi frumoasa Heidi Klum, dar vor mai urca pe scenă, în calitate de prezentatori și  Kim Kardashian, Ludacris, Jonas Brothers și mulți alții.

În cadrul show-ului vom avea ocazia să-i ascultăm pe unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului. Alicia Keys, Muse, PSY, Rita Ora, Taylor Swift, Carly Rae Jepsen, fun., No Doubt, Pitbull și The Killers promit să ridice standardele spectacolului cu care ne-am obișnuit.   

Houston

Ediția din acest an se anunță a fi cu atât mai specială, cu cât MTV a anunțat un moment deosebit în onoarea regretatei Whitney Houston. Este a treia artistă care primește titlul de Global Icon din partea MTV, după Queen și Bon Jovi. Producătorul executiv al show-ului, Bruce Gilmer a declarat că acest premiu este menit să-i aducă un omagiu solistei pentru impactul puternic pe care muzica ei l-a avut asupra întregii lumi.

 

Anul acesta, Rihanna și Taylor Swift speră să plece cu cât mai multe premii acasă, ambele fiind nominalizate pentru 6 categorii. În urma lor, cu câte 4 șanse fiecare, sunt Justin Bieber și Katy Perry.

Spectacolul va fi transmis live mâine seară pe MTV România începând cu ora 22:00.

Sunteți pregătiți pentru MTV EMA ? V-ați ales favoriții?

 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments