Loredana se pregateste cel mai mare turneu din ultimii ani

Loredana se pregateste cel mai mare turneu din ultimii ani vedetepenetroLoredana va porni în martie în cel mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia va promova noul său album, “Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 15 martie, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor.

În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Drăgan Muntean) şi Craiova (19 martie, Casa de Cultură a Studenţilor). Alte oraşe urmează să fie confirmate în curând.

 

Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul excepţional din noiembrie de la Bucureşti au acum ocazia să îşi vadă idolul în oraşele lor, în spectacole impresionante, cu invitaţi pe măsură şi costume excepţionale.

Sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc cu fanii mei din Timişoara, Oradea, Deva şi toate celelalte oraşe pe care le voi vizita. Voi cânta piese de pe noul meu album, ‘Dragoste’, dar şi de pe toate celelalte albume ale mele de până acum. Va fi o călătorie magică şi o experienţă irepetabilă pentru toţi cei prezenţi! Vă aştept ca şi când…”, a spus cântăreaţa.

Playlist-ul va conţine toate hiturile artistei, printre care şi melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat împreună cu MediaPro Music. Noul material discografic conţine18 piese, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborâtă din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” şi un bonus track. Albumul poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din ţară.

Evident, din playlistul concertelor nu va lipsi piesa APA (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de trei săptămâni la rând, in topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, “APA” fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflându-se acum printre piesele preferate ale românilor.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments